I heile dag har eg drøymt om "krater-bollar".
Som eg har skrive før, så kan eg ikkje få nok av gjærbakst,
( eg er generelt glad i mat, men fersk gjærbakst er favoritten)
og då spesielt fersk gjærbakst.
Så då var det heim etter jobb og setje deig,
som det heitter.
Bollane var klare til kvelds,
PERFEKT.
Du lurer kanskje på korleis du lagar krater-bollar?
Rull ut vanlege bollar,
la dei heve ca 30 min.
Ta ei saks og klypp eit kryss.
Dra dei fire "flippane" til side, sånn
Full oppi ei blanding av smør, sukker og kanel.
Steik som vanleg.
Til slutt you can eat all you want!
eg har ete 6 eller 7.....
God fredag til dåke alle!
Og oppskrift på bollane mine finn du her.
MMMMMMMMMMMM SÅG GODE UT!
SvarSlettMÅ TUTLA MEG TIL Å BAKA JEG OGSÅ
TAKK FOR TIPSET
SÅ SMART
NYT KVELDEN
KLEM ELI:)
Nam nam nam...
SvarSlettDa var godt eg ikkje var på besøk idag, ellers hadde det ikkje vore meir bollar igjen...hahaha...
Her har vi nett komt heim frå bondhus, så no er det snart loppekassen på meg kjenne eg...
See you:)
Klems meg:)
Mmmm.. Ein by vri på skillingsbollar?
SvarSlettDet har eg forresten i frysaren frå sist helg.. DET kan vi kose oss med i ruskeværet!!
Dei såg knallgode ut !
SvarSlettKanskje det er desse eg skal prøve meg på sidan eg aldri får skikkelig til vanlege skillingsbollar.
Skal iallefall testast ut :)
Finfin helg til deg !
Klem / Janne