lørdag 12. juni 2010

Langhelg!

Vi er på langhelg i Volda, saman med heile familien til mannen! Svigerfar er 70 år, og det må jo feirast! I dag har vi vore i Volda sentrum og vore på kafe. Og det er ingenting som heitter sunt liv då!! Sjekk den kako då!!

Eg og mannen skulle egentli dele den, men eg trur eg åt mestedelen....

Det regnar, og det er dumt. Men vi kosar oss likevel. Så håpar vi at det ikkje blir like mykje spying på heimevegen og.....for ho spydde 4 gonger og han spydde 1 gong....oj oj oj, godt det er vaskemaskin og butikkar på vegen!!! For alle kleskifta vart brukt på ein gong!

4 kommentarer:

 1. Krysser fingre for at returen går bedre. Har mange minner om dette, for 3 av mine 4 pjuket bare de så en bil. Den siste sluttet å pjuke da han var 13 år, så det er håp, Solveig :-D Kjekt å se at dere koser dere sammen, pjuking eller ikke pjuking :-)

  SvarSlett
 2. Heia!!
  Kjekt å væra på tur, -men fy søren for en lite kjekke tur dåkke he hatt!!

  Kor lenge blir dåkke??

  Seie som Gunhild: Håpa turen heim går bedre!!

  SvarSlett
 3. Uff trasig køyretur då :( Anine har aldri vore bilsjuk-kryssar fingrane for at Elias ikkje vert det heller!
  Håpe heimturen vert bedre!!

  Artig at dåke var i Førde då☺ Sku sagt "hei"☺

  Litt av ei kake ja, NAM☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 4. Ser ut som at dere har kost dere..for det så innmari fristende det som sto på bordet..Ikke kjekt med bilsyke unger..Min svigermor blir og bilsyk og hun bruker gråpapir på magen, det samme har min svigerbror prøvd på sine unger.. og de si det hjelper.. kanskje noe å prøve? klem fra odin

  SvarSlett