lørdag 28. august 2010

Ny seng!

Det som stod øverst på "to do" lista til pappen når han kom heim frå jobb, var å male ferdi senga til tullemor!! Og her er den, etter strøk nr 2.

Og før mamma fekk teke bilde av den nyoppredde senga,.....så var tullemor oppi! 


Sjølvsagt Kaptein Sabeltann sengkle!

Eldstemann ser på "Svein og Rotta", og ute haglar det!! Trur eg tar meg eit glas vin...

Ps: dagen i dag blei ikkje som andre dagar. Under lunsjen oppdaga eg plutseli at eg hadde mista ei tann....og han på snart 6 år var veldi fornærma for at eg mista tann og ikkje han....så i dag har eg sett ut som Karius og Baktus, og haldt med utav syne for folk! Så då var det å ta ringerunden til tannlegar i området. Eg fekk napp, og ny tann er på plass....midlertidig....og rekningen?? den har eg ikkje fått enda....Tanna var ei som eg måtte rotfylle i 13 års alderen, og tannlegen som hjalp meg i dag, var den samme som rotfylte. Ho sa det ikkje var overraskande at det skjedde, og det såg ut til at røttene kunne halde på ei ny tann....Og det var tanna ved sida av framtanna, så det seier seg sjølv at det hasta i dag...

4 kommentarer:

 1. Uff, godt du fikk hjelp da, og slapp å gå "tannløs" hele helgen.

  Kjempefin seng, har lik til vesla mi, men har ikke dradd den ut ennå.

  Ønsker deg og dine en flott søndag, klem.

  SvarSlett
 2. huff ikke bra det med tannen. men fin seng da! de sengene der er kjempe greie!!

  SvarSlett
 3. Herlig seng, sånn har jeg sett etter leenge...

  uff, så synd med tanna. jeg hadde nok fått panikk. Bra du fant en tannlege som kunne hjelpe.

  SvarSlett
 4. Hei, så hyggelig du vil være med på giveawayen min! Herlig seng tulla di har fått seg! Vi solgte akkurat en liknende seng siden jentungen har fått "stor" seng! Men jeg har enda slik en stående som lillebror skal få etterhvert! De er geniale!!

  SvarSlett