lørdag 16. april 2011


Det er eigentleg ikkje så mykje påskepynt eg har, så difor må eg vise alt her.

 Maileg påskeegg frå 2010.

Norges-glaset vert brukt omatt og omatatatte.

Eg skjønar veldig godt at mannen kallar skjenken min for "alteret". Det er jo her eg kan vise fram pynten min.

Green Gate 2010. Eg har frå 2011 og, sjølvsagt. Det heng over sofaen, og eg har rett og slett gløymt det litt ut, fordi det har hengt der så lenge.

Så er ferien godt i gang. Eg digge ferie. Eg digge å kunna tusla rundt i pysjen lenge. Ungane får sjå tv til kl 10 jaffal. Og sjølvsagt vaknar dei kl 06.00, det skulle jo bare mangle. 

Junior er skulegut, og eg har teke ferie saman med han. Tullemor skal i barnehagen på måndag. Junior trenge ny dress, og vi tar turen øve til Stord på måndag for å sjå om det let seg ordne der. 

fredag 15. april 2011

Nye familiemedlem


Hei! Kven er du? 

Liknar mest på ein av Kometkameratane. Han flytta inn hos oss på onsdag. Han fekk ligga i capsen til tullemor på veien heim frå barnehagen, og står no oppi potta til ein orkidè.


Eg det Gulars som har stukke innom? For nokre bedårande auger. Kven smeltar ikkje når dei flørtar?


Hey hey, denne vart nok bedåra. Sjekk dei vippene då!!


Eg helsar dei vakre medlemmane av familien Hus Hansen hjarteleg velkommen til oss.


Uff då, kva skjedde?


Emmeline hadde ein liknande, som gav ho assosiasjonar til filmen "Flukten fra Hønsegården", og eg må vel sei at denne minnar meg om det samma.

onsdag 13. april 2011

Ipanema hanging chair

Bilde har eg lånt hos www.husoghjem.no

Viss ikkje det kjem ein slik stol i stova mi, på soverommet mitt, eller på altanen min.....ja, då vert eg svært overraska. 

Leste om denne i siste Rom 1-2-3, og det var kjærleik ved fyrste blikk! 

Men den kostar ca 5990,- så viss ikkje dei ringer frå Hamar snart, så blir da nudlar og vatten ei tid frametter!

mandag 11. april 2011

Innlegg nr 400: Framgang i tomta


Innlegg nr 400 måtte jo bli av framgangen i tomta vår -> ein steg nærmare drømmehuset!


Litt motlys og dårlege bilder, kva gjer vel det? Er nesten sånn at vi lar ikkje sola og vårstemninga øydelegge inntrykket!

Her kjem ei rad til på denne muren, som er ned mot nabotomta. ( Tomta vår er litt høgare enn tidlegare, og difor litt høgare mur. Er ikkje alltid at kart og kompass stemmer, eller teikning og gravemaskin?!)


Oppå her kjem huset. Når eg står og ser utøve herfrå, er det utsikten frå soverommet vårt!


Ei røys tenker kanskje du? Eg tenker oppfylling av draumen vår!I dag fekk eg bekrefta at vi får leige eine tomannsbustaden som er under bygging her borte. Gud og bevare meg vel kor glad eg er for det. Mulig vi må ha eit par veker på "ferie" hos mamma og pappa, men det tåler vi vel? ( eller dei?)

Så kom regnet, etter fleire flotte vårdagar. Det positive er at den dempar kanskje "vårlukta" litt??

Tusen takk for fine tilbakemeldingar om den nye "headeren" min. Den er det min kjære som har laga for meg, og eg er supernøgd!

søndag 10. april 2011

Jakten på paddo...


Saman med gode vener, tok vi turen til baronihagen i dag. Oppdraget var å sjå på paddene i paddedammen. Men paddene hadde gått i hi, etter at dei hadde lagt sinnsjukt med egg...ja, dåke ser rett. Dette er padde-egg, som seinare vert til rompetroll og igjen til nye padder!


Det er vår, vi kan gå utan stilongs, skate-sko og andre vår sko er kommen ut av skapet, tjukk hue er skifta ut med pannebånd frå Vossatassa (!) og vi kan få raude roser i kinna av sola!!


Er visst andre som har sluppe ut for våren...


Ein litt trist dag i heimen i dag. Vi har gitt vekk kanina vår, Nino! Sidan vi no må flytte ikkje bare ein gang til, men to ganger til, valgte vi å gje vekk kanina med alt kaninutstyret. No kjem den til ein heim, der den vert teken vare på, og stelt litt meir enn det vi har gjort i det siste. 

Junior synst dette var veldig trist. Han er ein sårbar gut, i ein sårbar alder, og tok dette tungt. Dette bildet skal printast ut, rammast inn og hengast over senga hans!