fredag 19. august 2011

Soverom med sol


Må jo visa "hotellputene" eg kjøpte i HM Home her for litt sidan. Dei er i dun, og knallgode å ligga å lesa på. Men eg slite faktisk litt med "dunlukta". Eg likar best dun, då dei er best å ligge på/forme i både seng og sofa, men så er det den lukta. Nokon som har tips mot den?


Eg måtte bare ta med bilde av garderoben og. Skyvedørene står i garasjen, og håpe dei kjeme opp snart. Men det er huseigar sin jobb :-D

Mannen har mala huset vårt i dag, Grå Skifer frå Jotun. Veldi bra, veldi bra!    

onsdag 17. august 2011

Klar for konsert
Eg er klar for å pakka sekken, og ta båten til Bergen og konsert med Rihanna! 

4 veninner, hotell, Bergen, konsert, sol og "miniferie"...kan vi ha det betre? Eg gler meg masse.

Wikipedia: Rihanna ble født 20. februar 1988 i Saint Michael på Barbados. Hun er datter av Monica Fenty fra Guyana og Ronald Fenty som har opprinnelse fra Irland. Rihanna er eldst av tre søsken, de yngre brødrene heter Rorrey og Rajad Fenty. Rihanna begynte å synge da hun var syv år gammel. Barndommen hennes ble veldig påvirket av farens store dopavhengighet og foreldrenes ustabile ekteskap,[trenger referanse] som tok slutt da hun var 14 år gammel. Da hun var 15 dannet hun en trio med to av sine venninner.
Plateprodusenten Evan Rogers var på ferie i Barbados og noen venner av Rihannas trio ville introdusere dem for hverandre. Rihanna gjorde et cover påEmotion av Destiny's Child. Kort tid etter å ha fylt 16 flyttet hun inn sammen med Rogers og hans kone, fra Barbados til USA.[4] Sammen spilte de inn en demo som de sendte rundt til flere plateselskaper. Demoen inneholdt fire sanger. Kort tid senere kom et svar fra Def Jam med Jay-Z i spissen, som sa at de ville jobbe med Rihanna.[5

søndag 14. august 2011

Litt PIP og ny bok


Bente på Bokhandlaren har 1/2 pris på alt frå Pip Studio. Eg handla litt tidlegare i sommar, midt i den versta flyttingo...som om eg ikkje hadde nok å flytta på!?!


Denne bladkassetten hadde god plass til blad, eller kva vi vil ha oppi. På bildet har eg den nya boko mi, men i verkelegheita har eg brosjyrar og diverse inspirasjon til nya huset!


Fann plutselig ein tilgodelapp i bilen, som var att etter bryllaupet i 2009.


Eg kjøpte boka "Made by me" sybloggernes beste oppskrifter.


Når haustmørket kjem over meg, og sykafèen i gang att, så skal eg nok svinga symaskina att og. 

Nett no har eg meir enn nok med å få alt på plass her, finna da vi trenge til ei kvar tid, og få puslespelet til å bli klart for dagane frametter. O hei kor det går.

Har du problem med å kommentera under her? Har høyrt rykte om da, og er veldi få som legg igjen ein kommentar hos meg. Men eg ser at da e mange innom. Hadde vore kjekt å veta kem og.