lørdag 23. april 2011

Hovden påsken 2011


Junior og eg var så heldige å få vere med gode vener på hyttetur til Hovden i påsken. Bilder av den utruleg stileg innreda hytta, håpar eg å få vise bilder av ein anna gong!

Vi plasserte tullemor hos bessen og bestemor, og køyrte avgårde på skjærtorsdag. Junior hadde fått reisesjuketablett OG sånne armband mot reisesjuka.....og turen gjekk smertefritt!

Evelyn og ungane tok godt i mot oss då vi kom, og etter kort stund kom og Hilde og hennas to små. Så var vi alle samla til lunsj, før det bar avgårde til badeland. Vi vaksne lengta nok inn på Spa avdelinga for nokre timar, men måtte ta til takke med boblebadet i badeland!


Fredag var det avgårde på ski. Sidan det er sein påske i år, var snøen godt brukt og litt "slush-følelse" utpå dagen.Nr 16 i slalåmkonkuransen køyrte løypa perfekt.


Flott teknikk.


Og til slutt litt pauseunderholdning.

Ein flott gjeng og vere saman med på hyttetur, Mykje god mat, blandt anna ei fantastisk fiskesuppe som Hilde laga, god vin, sjokolade, brownies som Evelyn diska opp med og så vidare, og så vidare. Ikkje minst det gode selskapet vi hadde.

Takk alle saman for ein flott tur!

Det var veldig godt å komme heim og kose med tullemor igjen. Hadde savna ho mykje. No har freden senka seg, og vi har enda to dagar igjen av ferien, som kan nytast i shorts. Snakk om å reise frå vinter til sommar!

mandag 18. april 2011

Påske syssel


Etter ein dag der eg er ganske lei av mi eiga stemme (blir ofte det når vi har ferie, og vi liksom ska ha da så grueleg koseleg...) fordi eg seier så mykje, "nei" "ikkje gå der" "ikkje gjer ditt og ikkje gjer datt", og eg hadde fått putta ei svæææært trøytt tullemor i seng, løye kor vaken ho plutseleg var ETTER at ho var putta i seng... spurte junior om vi kunne spela Minotaurus spelet han fekk til jul av tante Heidi!Det er eit Lego spel, som junior sjølv har bygd opp. Han var ikkje heilt "med på spelet" i juletider, men no er han definitivt med på spelereglane.


Eit spel eg kan anbefala til andre og. Om å gjere å komme seg inn til midten, utan at han der svarte fyren "tar deg". Og innimellom kan du stenga for motspelar med murar, alt etter kva du får på terningen. 

I morgon får vi lunsj-gjester, og det gler vi oss til. Håpar sola strålar like mykje i morgon og. Tullemor har fått påskeferie, og dersom ho vaknar før kl 6 i morgon og, kan det bli nybaka bollar på gjestene. Alle andre er og velkomne på besøk!!

søndag 17. april 2011

Siste nytt!!

Garasje

Dette innlegget er mest til min kjære, som er på jobb!

Hus


Hus nærmast og garasje bortforbi

Junior står utforbi rommet sitt!!

Flott mur! 

Så no kjære, håpar eg at det ser ut som det skal! Og du har bare med å kommentera detta innlegget :-D