fredag 4. desember 2009

Oss to...

"oss to" og "publikum" heitter desse to favorittbildene mine av Gunilla Holm! Oss to fekk eg til 29 års dagen min av mamma og pappa. Eg visste då at ho kjøpte to bilder, og har etterlyst det...har vel sagt med STORE ord at eg ynskjer meg det og... Så kom mamma med "publikum" bildet som ho hadde fått tak i til meg. Va visst nåken andre som skulle få da andra ho hadde.

Og idag var det ferdig innramma, og er komt på veggen. Eg e nøgd!! Og at julapresangen e komt på forskudd i år, gjere ingenting!! Eg ska tåla ein pakke mindre under treet!
Eit lite stemningsbilde frå heimen i kveld. Eg skulle vore på julabord...men barnevakten var nok smitta av prinsen, for ho måtte gå heim. Så då blir da heimakveld i dag og!! Ha ein fin fredag dåke og!

torsdag 3. desember 2009

Hjerter

Detta hjerta var ein av dei tinga eg kjøpte på "jul i Rosendal" sist helg. Eit utruleg koseleg arrangement, som eg håpar blir tradisjon! All ære til arrangørane!

Eg har fått veldi sansen for hjerter for tida, så det kjem nok fleire hjerte-innlegg fram mot jul!

No skal eg inn og pleia prinsen min, som har spydd i dag....

onsdag 2. desember 2009

Dorull nisse

Eit obligatorisk innslag i denne førjulstida... Detta e ein "neandertalar" nisse (min 5 åring ser på "det var en gang et menneske..."), for dei gjekk nemli utan kle, med bare eit lite skinn over edlare delar, eller noko sånt! Og dei var skitne i ansiktet. Så difor er denne nissen slik. Og mor er stolt uansett kva!! (det var dette prinsen produserte, og så ville han leike med lego....han er ikkje av den kreative-sitte-i-ro-og-putle-på-med-ting-typen...)

Vi har vore på ei veldig koseleg juleverkstad hos mi gode veninne, Reidunn med familie i dag. Eg må berømme ho for at ho finne på sånne kjekke ting for heile familien. Fyrst åt vi pølse i brød, sånn at middagen var redda. Så var da medbrakte julakjeks, mandariner, og nisse og englelaging ved langbordet hennar. Tusen takk for ein veldig fin ettermiddag, alle mine gode veninner!!

søndag 29. november 2009

1. søndag i advent

Så var fyrste søndag i advent her. Og ei fin tid er framfor oss. i kveld har vi tent fyrste lyset i adventstaken min ( ny av året, kjøpt hos Boligfryd!! Tala ikkje heilt beine, men ka gjer vel det??) Bordet er nettopp rydda etter at vi har feira mannen sin bursdag! Har hatt familiebesøk, og ete nydeleg oreokaka, etter 4små si oppskrift! Takk for den!!

I går var vi på klubb hos Hilde og laga dørkransar og drakk vin...ein veldi kjekk tradisjon vi har med å laga dørkransar! Takk til Hilde og Reidunn for at vi klarte å halda på den i år og!

No er mannen reist på jobb i 14 dagar. Innstilt på da, så går da bra. Han kjeme heim i god tid før jul, og da e eg gla for.

No e da ei travel veka framfor oss, som blir avslutta med ein heidundrande 5 års dag på søndag!!
God adventstid alle mine kjære venner og lesarar! Husk konkurransen min!!!