fredag 5. november 2010

Veske

 Her er enda eit produkt, made by me!! Eg er svært stolt over å kunne vise dykk denne flotte veska! Stoffet er eit gamalt stoff mamma fann inni eit skåp. Ho lurte på om eg kunne bruke det. Og gjett om eg kunne.
 Stoffet var passe tjukt/stivt, sånn at det skapte litt hald i veska. Og så er det lilla, min favorittfarge for tida....( jakke, briller, mobil og no veske...)
 Veska kan eg vrenge viss eg vil. den er like fin på denne sida, som på utsida. Her har eg bare brukt eit gamalt laken. I lilla....
Mange fine detaljar er det og. Mulig eg skal lage litt meir pynt på den. Eg må ha ein knapp etc, så det kjem etterkvart.

Denne veka har det blitt lite tid til sying. Det er litt meir hektisk når mannen er på jobb. Men eg håpar at eg skal få sy litt neste helg når han er heime igjen.

I morgon reiser eg til Bergen. Eg skal bu hos ei studieveninne, som skal få æra av å vere med meg på Mamma Mia!! Eg fekk to billettar til bursdagen av min kjære, og no gler eg meg til å reise. Ungane er vel plassert hos besteforeldra, og dei gleda seg veldi begge partar!

No har eg nytta frikvelden min med joggetur fyrst, og no ventar ein lang dusj, før tv og sofa gjeld!

Ha ei fin helg alle saman!!

mandag 1. november 2010

Kremmerhus

 I kveld var det sykurs igjen! Eg gler meg verkeleg til dei timane. Og vi er ein super gjeng som samlast der. Vi ler og har da kjekt, og ler av oss sjølv når vi syr feil, og så blir vi litt sure, men så ler vi litt til.
 Eg har sydd ferdig ei veske som eg byrja på sist. den vart bare knallfin!! Eg skal vise den snart.

No før eg legg meg, ville eg vise eit kremmerhus eg og sydde. Her er det bare å la kreativiteten blomstre!
Søte detaljar! Og så mykje fint stoff det er der ute i stoff-verden!

Og veit du ka? Eg har knekt "sy-knapphol-koden".....så no mamma, viss du skulle kikka innom bloggen min for ein gong skuld. Så kan du vera stolt av jento di. Som no endeleg kan bruke symaskina du kjøpte til henne. Ho kan sy i glidelås, og sy knapphol teogmed!!

søndag 31. oktober 2010

Dette er ikkje eit juleinnlegg.....men ikkje langt i frå.Dette er siste nytt frå syrommet. Raud polkadott oppbevaringskorg til meg sjølv, og då måtte eg jo ta med dei nye krus frå Green Gate. Dei kjøpte eg til halv pris hos Stemning. No har eg 4 stykker. Passelig da. Eg har kjøpt raud polkadott voksduk hos Stoff og Stil. Det er den samme som på korga.


 I tillegg har eg ein forkjærlighet for hjerter. Det kjem til å vere ein del stoff hjerter rundt om her i tida fram til jul. Og kanskje nokon havnar under treet??
Eg kjem ikkje til å avbilde ting eg skal gje vekk i gåver her på bloggen. Det som vert avbilda her, skal eg ha sjølv. Men eg skal ikkje legge skjul på at andre fargar og utformingar kjem til å vere tema i år!

No skal eg pakke desse tinga vekk, og ikkje ta dei fram før 1.desember. Då skal det pyntast. Eg elskar førjulstida, og nyt tida frå 1.-24.desember mest. Eg har mange planar frametter!

Vi våkna kl 05,45 som frykta i dag. Men det går fint! No skal vi ut og lufte oss.