onsdag 25. august 2010

I bakemodus

I dag kjente eg på at eg var klar for litt baking etter gamalt..*ler*. Det høyres vel litt rart ut, når eg presenterer kakeoppskrifter på rekke og rad! Men ville ha litt nytt i matboksen rett og slett.

På Spar har dei med jamne mellomrom 10 kroners tilbud. Då har dei med ein pakke med 4-korn brød (den har og med gjær på toppen). Eg pleier kjøpe inn nokre sånne pakkar, og så baker eg rundstykker/baguettar/brød etc av dei. Så enkelt kan det gjerast. I dag hadde eg ingenting ekstra i heller.

Eg brukte to pakkar i dag. Då fekk eg 10 baguettar, to "suppe-brød" ( smale langbrød, som eg skjere opp i skiver, og som vi har ved sida av supper) og 12 rundstykker.

I morgon vil nista mi på jobb sjå sånn ca sånn ut!! Enkelt, sunt og godt!

No har eg eit par timar med tv forann med....med strikketøy, levande lys og noko godt i glaset! 

Ha ein fin onsdagskveld alle saman!

4 kommentarer:

 1. Mmmm, de så gode ut. Har planlagt lenge at jeg skulle bake brød, men har ikke komt i gang ennå. Kanskjer jeg skal gjøre det i morgen, ble litt inspirert av deg.

  Ønsker deg en flott torsdag, klem.

  SvarSlett
 2. Hei igjen. Så du lurte på pris på kjolene. Jeg har ikke helt landet på noen pris ennå, synes det er vanskelig å sette pris på det jeg lager.

  Men tenkte jeg skulle ta meg en bloggrunde for å se hva andre tar for klærne de lager.

  Om du er interessert i å kjøpe, kan jeg godt sy til deg etter at jeg er ferdig med Kystkulturdagen, 11. september. Klem

  SvarSlett
 3. Det så jammen både sunt og fristende ut..! I morgen skal vesla ha med ei fra barnehagen hjem og har bestilt pizzasnurrer, ikke fullt så sunt, men det blir litt baking på meg og!
  Så fine hus dere titter på, det må være vanskelig å velge blant alt det fine som finns..?

  SvarSlett