torsdag 22. januar 2009

Sangar

Eg, bruro, har bestemt at vi ikkje skal ha HEIMEKOMPONERTE ALLSANGAR i bryllaupet vårt. Dersom nokon ynskjer å lage sang til oss, kan dei sjølvsagt få framføre denne. Eg har alt for dårleg erfaring med sangar til melodi ingen kjenner til, og tekst som berre den som har laga sangen veit korleis passar..... Så, då er det bestemt.

Høie sengkle

Vi ynskjer oss Høie sengkle. Helst lyse fargar. Men alle stoff, satin, krepp eller bomull. Str 140 x 200.

onsdag 21. januar 2009

5 mnd igjen...

Oki...FEM MÅNADAR e egentli veldi lenge, men eg trur da kjeme te å gå fort likavel...Ka har vi på plass? Jo, Dalheim er booka. Kokk på plass ( ikkje endo då, men han er bestilt!). Kyrkje og prest er klare ( Sjølvsagt har vi styrt unna Sætre...). Hm, ka meir? Jo sjølvsagt, vestlandets beste fotograf er bestilt. Trur eg sendte mail te Bodil nesten før da andra... Så BO skal ta bilde av oss. Lure på ka ho tar for å vera me heile kvelden og ta bilde? Kanskje eg må senda ho ein invitasjon te festen??? He he

Og sjølvsagt KJOLEN:-)) Den e bestilt. E ofta inne og ser på nettet på den... Evelyn ( forlovaren min) har bilde av meg med den på og faktisk, men da e jo ikkje MIN.