lørdag 19. desember 2009

Kvit jul???

Sånn ser da ut utanforbi nett no....kjeme da te å halda heilt fram til jul???

Og så kom tallerkenhylla mi opp til helga og. Mannen kom frå nordsjøen i går, og da fyrsta han gjorde ( itte å ha lagt ungane) va å montere den.... avtalen var at eg skulle ha kalde øl i kjøleskapet, og han skulle henge opp hylla! Greitt det. Hylla fyrst, øl etterpå!

fredag 18. desember 2009

Jippi eg har vunne!

Eg har vunne denne premien hos Martes atelier! Eg e så gla. For eg har vunne og for at da e fredag, mannen kjeme heim, da e minus 8 grader ute og da e meldt snø, og så e da bare 6 dagar til jul!! kan det bli betre??

mandag 14. desember 2009

Japp-ruter

Med to gode hjelparar sette vi i gong for å baka japp-ruter! Hjelparane ville bare smake smake og smake, men da blei no litt igjen...

Så no jenter, kan dåke bare gleda dåke te onsdag, og førjulskosen her hos meg! Eg glede meg veldi, for i fjor vart det avlyst på grunn av sjukdom. Men i år sit eg klar med gløgg, julakjeks og japp-ruter!! Og gler meg te å skravla masse!
Og sidan eg er så grei, så deler eg oppskrifta med lesarane!
2 store japp
100 gram margarin
puffa ris
2 store Melkesjokolade

Smelt japp og margarin. Bland inn passeli med puffaris. La dette stivne litt. Smelt melkesjokoladen og smør den utover. Set det i kjøleskapet til det har stivna. Så kan du dele opp i passelige ruter. Nyt!!