torsdag 1. oktober 2009

Og vinnaren er....

Sidan eg skal på foreldremøte i kveld, tok vi trekkinga no kl 17.30!! Prinsen hjalp til med å brette lappane...

Prinsen trakk fyrste premien, og prinsesso andre premien....
Og her er vinnarane:

PØNE vant 1. premie og 4SMÅ vant 2. premien. Gratulera!!!
Vitne er mannen i huset!!! Da blei ikkje trøstepremiar denne gangen, men neste gang skal det bli!!!

onsdag 30. september 2009

Litt Rosendalsreklame

Har hatt fri idag, og dilla litt på skåla, saman med mannen! Og det var etter at vi hadde levert ungane, ilag, vore på trimtur te Aterstad, ilag, ete god lunsj, ilag, og så dilla på skåla, ilag!! Så i dag har vi gjort ting ilag, noko som skjer alt for sjelden.

Men til saken. Eg var innom på Stemning ein tur, og Margreta hadde nettopp prisa og sett fram nytt frå Green Gate. Og da va masse fint! Ho ventar inn skåler frå Bruka ( dei med Chips, Popcorn etc) i neste veke!! Løp og kjøp alltså!

Og ikkje nok med da, men då eg var inne hos Bente på Bokhandlaren, så hadde ho fått inn produkt frå http://blafre.no/ . Og da va flaks, for eg øydela nemli prinsesso sin matboks i går....så då kjøpte eg ny der!!

Eg likar godt å handle lokalt, og er veldi gla for at mine favorittbutikkar ligg i Rosendal, og at dei tar inn favoritt tinga mine. Derfor reklamere eg gjerne for dei!

PS. Siste dag for å ta lodd!!!!! Trekker den i måro kveld!

søndag 27. september 2009

NB NB NB!


Eg vil bare minne om konkuransen hos meg, som skal trekkast 1. oktober! Kanskje da dukke opp trøstepremiar!!! http://hushansen.blogspot.com/2009/09/konkurranse.html