lørdag 19. februar 2011

Lys i tunellen?


 Det har vore lite aktivitet her inne siste tida...beklagar det. Men det er travle tider. Når mannen kjeme heim frå jobb, skal "alt" skje. Eg må då gjera den jobben på ettermiddagstid, som eg ikkje får gjort når eg e aleina. Då skal eg vera hyper sosial og treningsaktiv, jobba inn litt avspasering, baka opp frysen med bakervarer og så vidare....Da seie seg vel sjølv at da ikkje går i lengden. Og når blodprøven viser at blodprosenten er i lavaste laget......ja, då må ho mor ta da litt rolegare!

På øverste bildet ser de ei gravemaskin. Eg viser ikkje bilde av ei gravemaskin fordi eg er så grådig interessert i gravemaskiner.....men fordi den står plassert der som vegen opp til tomta vår sluttar. Dette er eit syn vi har venta på sidan 4. januar 2011. Dette er eit lys i tunellen for arbeidet mot vårt nye hus!


Mannen vart inspirert til å brenna opp siste rest av rusk der borte, sånn at alt er klart for sprenging, graving og muring!


Storebror leier vetlasystero opp, og det måtte eg ta med. For til dagleg er dei som sysken flest...

I dag har vi hatt gode vener/slektningar på pizza fest!! Kan gjerast oftare da!

Kvelden blir tilbrakt i sofaen, men med avis og ikkje dårleg lørdagstv.

Ha ein fin lørdag alle saman!

tirsdag 15. februar 2011

Ny kjole Mi vesle "prinsesse" er ikkje så begeistra for å gå i kjole. Men ho tar på kjole, når eg seier at ho skal. Det er i bursdagar og andre tilstelningar der ho skal vere litt finare enn dongeribukse og Kaptein Sabeltann t-skjorte.

Sidan eg no har lært meg å sy, ville eg prøve meg på ein "putetrekk kjole" til henne. Eg fann fram nokre restar av ei gamal Ikea-gardin, der stoffet minnar om denim.


Og nokre timar på sy kafè, så hadde eg kjolen klar. Med eit lilla hjarta på, vart den så go som kjøpt!


Vi hadde selskap på søndag, og då sa eg at ho skulle ha kjolen på. Litt motvillig tok ho den på, men ho likar det litt og...


 Kan eg få kake no? Spurte ho etter at eg hadde fått bilda mine! Kake fekk ho, sjølvsagt!

Ha ein super tysdagskveld alle saman. Eg bakar gulkrem kake. (Hadde noko fløyte i kjøleskåpet som måtte brukast, så... Da va som mamma hadde sagt da sjølv. Eg må vel innrømma at eg har nokon likhetstrekk, ja....)

søndag 13. februar 2011

Eg e verdens beste mamma!!


 Ja, for da står jo her.
 Fekk sova frampå i dag. Og kom ner til ferdig frukost, ro og harmoni i heimen. To deilige små i pysjamas, som klemte meg og sa at "du e best mamma!" Junior sa til faren at: " eg beklage at da ikkje blir så masse kos på deg i dag, for i dag må eg kosa mest med mamma..." For ein skjønning alltså!

Sjokoladen som var inni har vi delt alle 4 i dag!

Eg fekk denne boka og, men har fått lov å bytte den....eg ønska meg boka " Sjarmerande gjenbruk", og skal bytte i den. Dei hadde den ikkje inne no, og Bente anbefalte denne. Ei fantastisk bok, for all del. Men mønsteret er litt for avansert for meg. På stadiet eg er i livet, har eg ikkje tid til å sitje ned og strikke mønster!

Dagen har vore travel, men super. Eg skal alltid gjere så mykje i helgane...og i dag hadde vi familien på komla. Den lagar seg nesten sjølv, men bare nesten....

Vi har vore på tur til høgåsen, med bollar og saft. Ein tur som passar så godt for heile familien.

No har eg laga vekas ladning med knekkebrød, og kollegane mine kan gle seg til gulrotkaka til lunsj i måro!