lørdag 27. februar 2010

Go`guten min

I dag vil eg bare visa bilde av guten min. Det har blitt mykje av vetlejento mi, og ikkje av han her. Da har ein naturleg grunn, og det er at ho ikkje har skjønt at ho ska stikka av når mamma tar opp kamera....men da har han. Men idag då vi va på ein privat skileik, laga han eit fotoshow for meg. Då e eg gla for at eg har nytt kamera, som eg kan ta nytt bilde nesten kvart sekund med. Og all ære til Anne Tone som stod bak akkuratt den bryllaupsgåva!!

Ellers har vi hatt ein veldi bra dag egentli. Alle dei tre små vakna kl 06.30. Noko eg synst va litt i overkant tidli. Men eg pakka alle tre i dyner, i sengo mi, med dvd på. Da roa situasjonen til 07.30, men då sku snuppo ha "skjeva", og dei to eldste ville sjå barne-tv. Så då va da igang. Og eg "stolar" ikkje heilt på dei, så då eg sku dusja, va da å setja snuppo i senga mi med Kaptein sabeltann på dvd, og Istid på i stova til gutta boys. Så gjekk da akuratt å bli våt, før fyrstemann kom inn. Han sku teikna, og lurte på kor blyantane va... Jada, men alt i alt har dagen vore fin. Så no set er på NRK for å sjå om Bjørgen får gull igjen!

ha ein fin lørdagskveld!

fredag 26. februar 2010

Jeg tror, jeg tror på sommeren

Åhhh, da e sånn sommaren skal vere, iallefall i følge Green Gate! Og eg glede meg masse te vi ska ha på oss kvite kjolar, blomstrete forkle, ha nyplukka roser på bordet, eta nysteikte bollar og drikka kaffi frå blomstrete koppar!! På Ramsgrø kanskje??

I kveld sit eg langt nede i sofaen. Vetleprinsen har overnattingsbesøk av ein kompis, og dei e ikkje sovna endo...eg har ikkje fredagsfølelse, men chipsen e allerede fortært (!) og eg har litt vondt i håve. Ja, ja, ei ny veka e øve.

Eg tenke masse på svigerinna mi idag, som mista mammo si så alt for tidli. Eg vil oppfordre alle til å ta vare på kvarandre idag, for vi veit ikkje kva som skjer imåro.

Nyt kvelden, kvarandre og grip dagen alle saman!

tirsdag 23. februar 2010

Spagetti

Bilder seier meir enn ord om middagen vår idag!

mandag 22. februar 2010

Sjukt-barn-dag

Så var det min tur til å vere heime med sjukt barn. Barnet er heldigvis så godt som feberfri, og skal i barnehagen i morgon! Og idag har eg valt å levere vetle snuppa i barnehagen. Litt kvalitetstid blei da då med guten min. Og her i huset e piratspelet han fekk til jul, ein vinnar for tida.
Og da e ramme alvor alltså. Han bare røver oss andre heila tida, og det endar opp med at han vinner, gong på gong, sjølv om vi hardnakka prøver å "ta han".

Vi har kosa oss. Men no spurte han om ikkje vi snart sku henta vetlasystero....han kjedar seg...

Og når eg likavel var heima, kunne eg vel baka litt bollar og! Så no har vi ein god ladning på plass. Har snart 2 års dag i huset, så viss dei varer til det, er eg jo godt i gang med bursdagsbaksten og!

søndag 21. februar 2010

Må ha, bare må ha det...

Maarud paprika chips er min favoritt. Eg får liksom aldri nok! Ein pose blir nok konsumert i løpet av ei vanleg helg, særleg fredagskvelden. Da e chips og sjokolade dagen min. Men denne helga var eg på quiz på fredagen, og då tok eg igjen chips etingo på lørdag, og littegrande idag. Og da besta......e at eg har meir igjen, og kan stå og sniketa litt i skapet på kjøkkenet heile veka....

Sånn ser da ut på verandaen min nett no. Da snør og snør! Fint, men veldi upraktisk. Særleg no når mannen min er reist i nordsjøen på jobb. men denna tøtto klarar seg nok. Eg har jo chips, pc, DS og strikketøyet!!

Ha ein fin søndag alle saman.