lørdag 3. april 2010

Jakten på påskeeggaLike etter frukost starta jakten på påskeegga her i huset!

Pappen hadde laga rebusløp.

Kor kan detta vera? Opp ei trapp? Loftet!!

Jippi, der var dei. Korleis kom påskeharen seg opp på loftet??

Oj, e alt detta te meg? Og så Bakugan (!) og!!!
Jippi, tusen takk, sa tullemor! Så rett på sofaen for å eta! Kos dåke gullungar!

onsdag 31. mars 2010

Påske

Så var påsken kommen! Og eg er allerede kommen heim frå påskeferien min! Eg og gullguten har vore ein tur til tante Heidi i Stavanger i eit par dagar. Å vera i Stavanger er utrulig deilig, og eg har så mange gode minner derifrå, frå tida eg var student. Men det vart lite tid til å vere nostalgisk, for med ein 5 åring på tur, er tida ikkje inne for shopping eller lange kafe-besøk.

Men vi var på kino og såg "Dragetrenaren". Ein film i min sønns interessegruppe. Så det var heilt supert. At han velta popcorn boksen, sånn at halve boksen rant ut, var vel kanskje ein bekreftelse på at dette er min sønn...!?
Og da var like før heile turen vart ein nedtur, då han spydde to gonger på båten, og eg ein gong...mens da nesten var flat sjø...ja ja, men vi kom øve da og. Oh my god alltså, eg trudde eg sku veksa da av meg etterkvart??? Men han er lika galen på veien som på sjøen, stakkar!
Og at eg ikkje fekk gått på restaurant og ete middag, gjorde heller ingenting når kokke-Heidi smelte i gang ein pastarett, som var utsøkt! Og junior synst da va heilt ok med Grandis!
Men no er vi heime igjen. Lika heile, og ikkje bilsjuke på vei heim. Og heime har tullemor vore sjuk sidan i går, med feber og hoste. Så får vi sjå kva resten av påsken bringer, og at mannen sin fot blir bra snart, sånn at vi denne ferien kan komma oss i skogen og grilla pølser!!!

Eg laga litt gul påskebakgrunn på bloggen. Ikkje så veldi fint, men det er jo påske!

I morgon blir da nok litt baking i huset, så som skiltet seier, er de velkommen til oss!

søndag 28. mars 2010

"Jera sjøl"


Denna tøtta skal gjera alt sjølv for tida. Og det gjeld og skrella appelsin. Så ho tok med seg appelsina, og sette seg heilt borte med gjerdet, og kosa seg med den. Flink jenta!