lørdag 22. mai 2010

Award!


I dag har eg fått Award frå Marny Alice. Tusen takk :-)

Med den skal eg fortelje 7 ting om meg sjølv:

- eg et mykje Maarud Paprika Chips

- eg har forbi mot hybelkaniner

- eg er veldig glad i å reise, men blir både bilsjuk, båtsjuk og er uvel når eg flyr... så det set diverre ein dempar på reisegleda.

- skal på Lady Gaga konsert i oktober

- trur fast og bestemt at ein dag får eg telefon frå Hamar om at eg har vunne i Lotto

- blir lykkelig av shopping, eg treng alltid ein ny topp, eit par nye sko eller øyradobbar

- og eg jobber faktisk i barneverntenesta

Så der var det 7 ting som kanskje ikkje alle visste, og som mange kanskje synst var heilt uinteressante, om meg!!

Og denne sender eg vidare til:

Rodihob
Tre kusiner
4 små
Snill Pike
Rigmor sitt vesle vedenshjørne

Solgt!!


Då var det avgjort! Vi har solgt huset vårt! Vi fekk ikkje takst, men er fornøyd med salget likevel!

Vi har vore heldige og fått leige eit hus i samme området som vi har kjøpt tomt. Eg fekk høyre at dei skulle leige ut tidlig, og ringte. Heldigvis, for dei har hatt mange på tråden etter meg...Så 1. juli overtar vi det. Då er det bare å pakke seg ut av dette huset og inn i det andre, reise på ferie til sørlandet, og heim og vaske oss ut av det gamle! 1. august overtar dei nye eigarane.

Nett no føle eg meg så heldig. Vi skal få opplever draumen om å bygge nytt hus. Vi har hatt da veldig fint her i huset vi bur no, og eg kjenne tårene kjem littegrande når eg tenker på at ungane sin barndomsheim jo er her. Men vi veit at vi kjem til å få det veldig bra der vi kjem til og!

Så i går var eg ute og feira, eit glas vin for meg, og eit glas for mannen som sit i nordsjøen på jobb!

Ha ein fin dag alle saman!

torsdag 20. mai 2010

Pakke i postenEndeleg fekk eg og pakke i posten!!! Eg synst da e nokså lenge sidan no, så gleda var veldi stor i dag. 


Marny Alice med bloggen Kalas mystiske hjørne har laga nydelege fyrstikkesker til meg!
Desse var så skjønne!

Og oppi pakken hadde ho lagt ein "sandkakeform" som t-lys haldar. Tusen takk, eg blei veldi glad, Marny Alice!

Historia bak at eg kjenner henne, er frå barndommen min. Ho er kusina til mine søskenebarn i Sunnfjord. Og eg har møtt henne i bursdagar, konfirmasjonar og andre hendingar i familien. Så då eg ved ein tilfeldighet oppdaga den inspirerande bloggen hennas, oppretta vi kontakten igjen! Kjekt å bli "kjent med deg på nytt!"


mandag 17. mai 2010

17. mai 2010


Så var dagen kommen, og vi kunne ta på oss bunadane! Eg er veldig glad for at eg har ei snill og flink mamma som KAN bunad. Ho syr, fiksar, vaskar og stryker for oss. Så i dag kunne vi bare køyre inn, og kle på oss der. I dag måtte vi ha ull under, for det var ganske kaldt og surt!!

Sjå pappa, kor fine vi er idag!!

"Flikk Flakk" fekk og vere med på feiring her i Omvikdalen. 

Det blei både kake, is, pølser og brus på oss. Og sidan pappa har bursdag, var det kakefest der og, etterpå!! Og til middag hadde vi Grandiosa -> er det fest, så er det fest!!!


Før vi gjekk i toget i Rosendal, måtte vi innom og helsa på oldebesto. Ho hadde så lyst å sjå oss i finstasen. Ungane var mest opptekne av å spele på "saksofonane" bestemor hadde kjøpt til den store dagen. ( Nydeleg lyd i dei, du!!) Men oldebesto smilte og lo av dei.

Rart at det ikkje var eit einaste bilde av meg  i finstasen i dag?? Det er det ein enkel forklaring på: min kjære var ikkje heime, og det er han som pleier vere fotografen vår på sånne dagar! Savne deg, vennen!

søndag 16. mai 2010

Hipp hipp hurra!

I morgon er den store dagen kommen. Dagen då vi kan eta så mange is vi bare vil! Og på toppen av da heila, har pappen min bursdag. Gratulera så mykje med dagen, kjære pappa!


Mens eg venta på at vaskemaskina med junior si Skogstad jakke ska bli ferdig, har eg dekka eit fint frukostbord til i morgon. Vi er jo aleine, då far i huset er på jobb. Men vi ska no kosa oss forda vi. Så i morgon blir det kvit duk og flagg på bordet. Reknar med det blir suksess.


Med dette vil eg ynskje alle ein riktig fin 17. mai. Håpar vi ikkje trenge Skogstad eller Bergans i morgon...Og rekorden til junior i fjor var 6 isar, rekner med han slår den i år!

Cowboy


Pass opp for denne karen, viss du møter på han. Han er nemlig svært farleg...

Sjekk den perfekte snurrbarten!!

Og i dag har vi hatt ekta cowboy mat. ( Fleskasos)

Og det varmer ei mors hjarta når maten nesten vert eten opp....for det er ikkje kvar dag her i huset, desverre. Eg slite kvar dag med å komma på noko nytt, og anna enn spagetti, pizza, fiskabollar og pølse med potetstappe...Idear mottas med takk !