torsdag 23. juni 2011

Litt meir...

 Den 20. juni 2011 har eg og mannen i mitt liv, vore gift i 2 år. "Bomullsbryllaup" heitter det visst. Trur eg må googla da og sjå kva da betyr!

Etter ein del timar i sola kom vi opp i leiligheten vår, og der sto desse flotte rosene. Faktisk dei flottaste rosene eg nokon gong har fått, og dei står like flott i dag!


Etter at ungane hadde sovna, feira vi litt med sprudlevatten på altanen.

 Verdens skjønnaste tiger, som sat i lang tid forann spegelen og beundra seg sjølv mens ho laga tider-lydar. ( Har ein tendens til å leva seg veldi inn i rollar, desse ungane våre..)
 ...og det seie seg vel sjølv at det kom nokre ulvehyl frå denne flotte ulven her og.

Sandslott må til når ein er i syden. Og bygningsingeniørane poserer villig. Ho mor passer best som fotograf ho, etter at ho såg på bildet ho var med på og alle 3 valkane viste TYDELEG!

Og valkar kan det bli fleire av, for desse buffèane her bugnar av alt du kan drøyme om. Og dessert må vi jo ha, til lunsj og!!

Vi har det fantastisk her på Mallorca. Og i måro har vi ei heil veke igjen. Litt solbrent er eg, men det kjem seg det. ( Eg blir jo ALLTID solbrent, så koffor trudde eg at eg sku unngå da i år???)

søndag 19. juni 2011

Alcudia juni 2011

Fredag ettermiddag kom vi fram til Sunwing Resort og Spa i Alcudia Mallorca.
Her er varmt og fint, litt overskya i dag ( søndag) men no har det skint opp att, og vi gjer oss klare for ei ny økt ved bassenget!

Maten er veldig god, her kan du eta sunt med mykje frukt og salatar, eller fråtsa i mykje anna god mat. Vi må prøva ut alt, sjølvsagt! Vi har betalt for " Inclusive", som betyr frukost kvar dag, lunsj og middag 10 dagar. Og vi angrar ikkje på det. Her er "alt" vi kan drøyme om til alle måltider!

Ungane leiker overalt, og kan i periodar leike saman...Trur omsetninga på sånne bilar/figurar etc som kostar 1 Euro for 20 sek med overstadig glede, vil auke kraftig desse to vekene!

Detta ser ut til å bli tidenes ferie!! God sommar til dåke som er heima!!