fredag 21. august 2009

Kveldskos

Sitte her inne i varmen og kosar meg. Ute regnar da masse, og da e haust. I går fekk vi eit lite varsel om ka vi egentli har gått glipp av i sommar...29,5 grader viste da på bilen kl 15. Og prinsesso hadde sommarkjolen på, og prinsen shorts, heilt te regnet kom rundt barne-tv tid. Så var det over, like fort som den kom.

I dag var det jobb igjen. Eg har ein spanande haust i møte der. Litt omorganisering, som gjer at eg får jobba med da eg like best. Så eg gler meg te å ta fatt på ny veka! Og med mann som skal byrje i oljo igjen, og ALT som skjer når han har jobbeperiode, så kan ting verte utfordande. Men eg er jo kjent for å ta nye utfordringar på strak arm, så....eller?? Vel, synst no sjølv at eg er flink å omstille meg. Godt eg har så mange folk rundt meg te å hjelpe til! Takk for da!

I kveld har mannen gutta-fest i "furtebuo" si. Så eg sitte inne med stearinlys frå bryllaupet (va eit par igjen ja..) og Amanda på tv. Heilt topp! Ha ei fin helg alle saman!

tirsdag 18. august 2009

Barnehagestart

Så var vi igang igjen...Det vil sei, prinsen har gått i barnehagen to veker, med gips og greie. Da har gått veldi bra egentli. No har han fått dreisen på krykkene og, og kjeme seg opp og fram her i verden alltså! Men i dag var dagen for at prinsesso skulle byrja og. Nye matboksar var sjølvsagt kjøpt inn for anledningen. Eg tenker at nytt år, nye matboksar, så klart! Så prinsesso har fått matboks frå http://www.blafre.com/ og prinsen ein Star Wars matboks eg kjøpte i Kristiansand. Prinsen blei sjølvsagt overbegeistra!!

Og etter x- antall timar med strykehjernet for å merke kleda deira....så var dei klare. Med nye regnkle begge to (prinsesso måtte få rosa, sånn at ingen skulle spørje kva "han " heitter...Har litt lite hår og då e da kje så lett å sjå...men hallo???), var dei klare! Men i dag skein solo i Omvikdalen, så... Deili! Oppstarten for prinsesso gjekk fint, ho sov der og faktisk. Men ho er framleis ein mammadalt, så vi får no sjå. Men på fredag e da jobb, så eg har ingen valg! Kanskje e da prinsen som kjem til å slite mest, for no har jo mammo vore heime i 1,5 år, og hatt goood til om morgonane og rundt levering, med ferdi middag heima itte henting, ingen stress...og no? ka skjer liksom? vel vi får ta da som da kjem.

Og til kvelds åt sesso yogurten sin aleine. Nydeleg lite vesen! (Gløymte smikka, men ka gjer vel det?)