søndag 23. januar 2011

Steinparken januar 2011

 Sidan mannen måtte reisa igjen i dag, måtte vi gjera noko for å få dagen til å gå. Eg har eit prinsipp, om at vi SKAL ut og gå tur/ leike etc kvar dag. Vi blir alle litt "rare" viss vi bare sitte inne heile dagen...

I dag hadde eg planlagt at vi skulle til Steinparken i Rosendal. Dette er eit supert turområde, som vi bare skulle brukt enda meir.
 No var det mykje is der, både i vegen og i elvane/bekkane. Det var difor ikkje mogeleg å leike med trebåtane i bekkane i dag. Junior synst da va heilt greitt, for då kunne han skli i stadenfor.


 Kan gråstein og mose vere vakkert?

Eg synst da. Dette bildet tok eg bare av ein heilt tilfeldig stein, og eg synst da blei flott.

(Bilda i dag er tekne med Olympus kompaktkameraet mitt. Får da ikkje heilt te med speilrefleksen for tida...) Vinter, skodda og den vakra Rosendals-bygdo!!Blå himmel over Skålafjell ( eller Mount Skålafjell, som Malena ville kalla da ;-)  )

Viss dåke vil sjå meir av Rosendal, vil eg anbefala dåke ein kikk innom til Malena sin blogg. Mange flotte bilder. Klikk her for å sjå!

5 kommentarer:

 1. Haha! Jeg vet!! Det gikk opp for meg når jeg så bilde av meg selv. Satser på at jeg blir bedre utstyrt på friluftliv-kles-fronten når jeg flytter hjem. Jeg begynner i midten av august!

  Ikke si noe på jobben din før sånn etter lunch (smart å si når jeg legger det ut her....). Jeg har ikke fått ringt å takke ja enda, siden jeg fikk brevet fredags ettermiddag! Er så utrolig glaaaaaad! Vi blir jo kolleger og vi da! Tenk så kjekt! :D

  SvarSlett
 2. Godt å komma seg ut på sånne dagar som i dag, ja!Vi bur som kjendt i eit ev...( jada, mamma, vi veit, seie mine ungar når eg skal dra den der), men det eg vil fram til, er at vi har så mange fine motiv vi kan fanga og bringa vidare. Ha nokre fine arbeidsdagar då, før vi snakkast på tysdag!

  Marian

  SvarSlett
 3. Ho ho ho :-)

  Flinke dåkke e te å komma dåkke ut :-) Me og må alltid det!! Har våre på utåker i dag... Middag og kaker og all slag :-) Fine greier!!

  Håpa dåkke nøyt denne siste dagen denne veka :-)

  Kjekt å sjå at Malena har fått seg jobb då ;-)

  SvarSlett
 4. ÅÅ! Tusen takk for link Solveig! Det så jeg ikke før nå!

  Vi er og veldig glad i Steinparker. Vi er der alltid når vi er i Rosendal, og i Baronihagen seff. Dere må bli med å leke boksen går i Baroniet når vi kommer neste gang! Det er så drit gøy! og jeg lar seff ikke barna vinne. Så det er fint med andre voksne som gidder være litt greie. Hehe!

  (I høstferien som er 20. til 28. feb for oss..)

  SvarSlett
 5. ...og ja!

  Selvfølgelig skal det være Mount Skålafjell :D hihi!Du ser jo sjøl hvor fint det er der med det flotte blidet du har tatt!

  SvarSlett