fredag 21. januar 2011

Ferie 2011


Sommaren 2011 tar vi turen til Mallorca. Vi skal bu på Sunwing Resort og Spa Alcudia, og kosa oss maksimalt!!

Nokon tenker nok, skal ikkje dei der bygga hus i år? Joda, det skal vi og. Men vi er veldig enige om at ferie må vi ha, og då reiser vi vekk og er sikra å gå i shorts kvar dag!


Vi skal vere vekke på bursdagen min ( men den blir feira når eg kjem heim att og. Lure med ikkje unna feiring, eg nei!!) og kva passar vel betre enn å bu på eit hotell med Spa tilbud då?? Så kjære, du veit kva eg ynskjer meg!Vi har aldri vore vekke to veker på ferie før ( joda, eg har vore, med mine 7 veninner på Dominikanske Republikk i 2000!!) og det blir spanande å prøve. At ungane kjem til å ha svømmehud mellom tærna er vel heilt sikkert!
I dag kom min kjære plutselig heim att. Jobben han skulle på vart det ikkje noko av. Både eg og ungane likar sånne hyggelege overraskingar på ein fredag. Og vi skal nyte å ha han heime til søndag morgon, då han skal avgårde att.

God fredag!

3 kommentarer:

 1. Så herlig å ha ferien i boks allerede!!!
  Hvis jeg har flyttet hjem når du har bursdag så har jeg herved invitert meg selv på fest! Takk skal du ha!

  Minner meg på at jeg har bursdag i Juli! Dere er herved invitert! :D

  SvarSlett
 2. Ser ut som ein herlig ferieplass, og halve gleden er å gleda seg til turen, så då er det kjekt når den er bestillt. Ha ei fin helg :))

  SvarSlett
 3. Hei!!
  Forst og fremst,
  Veldig fin blogg og ser ut som en flott tur du skal pa!! JEg fant ingen email adresse pa bloggen din men jeg lurte pa om du ville vere interesert i a samarbeide med oss, ta bare kontakt pa min email om du er! (rebecca.fjeld@obanmultilingual.com)
  Vennlig hilsen,
  Rebecca.

  SvarSlett