lørdag 15. januar 2011

Godis

 Kem har sagt at Godis bare er godteri? For meg er nemlig godis og blomar. Skålene frå Bruka er supre som blomapotter og, faktisk!
Og på Fredheim Blomster har dei for tida desse flotte campanula`ne, som står så fint og blømer på kjøkkenet mitt no.

I dagmorges før mannen og junior for til Fjellhaugen for å stå slalåm, spurte mannen kva eg og tullemor skulle gjere på i dag? Eg svara at eg faktisk ikkje hadde noko planar. Han sa då: ( hald dykk fast damer og menn!!) "Ta visa-kortet mitt, reis inn te Rosendal og kos dåke!"

Sidan det er svært mørkt og regnfylt ute, skal eg ta bilder av kva vi gjorde i Rosendal.....i måro!

Nyt laurdagen alle saman! Vi har sett "Charlie og sjokoladefabrikken", ete popcorn og sjokolade med ungane. Tullemor fekk "sukkersjokk" og var hyper, men junior huska alt som skjedde i filmen, etter at vi har lese boka fleire gonger!!

2 kommentarer:

 1. Ojojojoj....! Så heldig du e då! Skulle ønske det der va en "familiesvakheit"...d me visakortet altså. Håper dokke hadde ein kjempefin dag, både dokke som var i Rosendal og dei to karane på slalåm. Har forresten gløymt å takke for den utrulig fine og tøffe vimpelrekka som Nicholas fekk til jul! Du er jammen flink å sy. Skulle ønske eg også var det (burde vel vore d sidan eg har ei mor som er kjempeflink og i si tid jobba på syfabrikk) Kanskje eg må lære meg-ein gong døgnet får fleire timar :) God helg til dokke.

  SvarSlett
 2. Ein litt sunnare form for Godis det der ja ;)
  Men jommen om da tok seg ut ;)
  Håpe du og dine har ei fine helg,

  Klem fra
  Kjersti

  SvarSlett