søndag 26. september 2010

Morgenstund


Då vi i denne familien (les; dei små...) er kjent for å våkne før 7 alle dagar, så er det bare å komme seg på beina! I dag valgte eg å fyra i ovnen, litt for kos, men og fordi det byrjar å bli friskt om morgonen no. Deili haustvær med sol, nye fargar på trea og helg!

Denne korga kjøpte eg på Jysk sist eg var på kurs. Og den var svinbillig. Eg betalte 35,95 kr for den! Eg klarte ikkje la vere, sjølv om eg liksom ikkje skulle handle noko... Men hallo? Til den prisen, MÅTTE eg jo bare. ( Og eg kjøpte nokon til...bare sånn i tilfelle nokon skulle ynskje seg til jul eller sånn....)Og mitt gode selskap i dag, er denna flotta jento! Junior søv framleis. Heldige han!

No e da bare 3 dagar til pappen i huset kjem heim. Då har han alltså vore på jobb i 3 veker....(bare heimom ein dag, for å sjå te oss!) Og vi gler oss mykje!

5 kommentarer:

 1. Good mårning :-) Såg koselig ut hos deg i dag og!! Kjekt at junior søve litt lengre!! Me har travle daga på Jæren!! Å sove sjølvsagt ikkje frampå! fint sminka du va på forrige innlegg!

  Klem AT

  SvarSlett
 2. Koseleg å fyre i ovnen☺
  Vi har ovn nede i gangen, so det er ikkje samme kosen...lurer på om vi skal få oss ein ovn i stova og☺
  Nyt søndagen, her skin sooooola☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Ja med småtasser er man programforpliktet til å komme seg opp på morningen altså :)

  Kjempefin kurv fra Jysk! Skal jammen sjekke om de har her....!

  Ha en god dag!

  SvarSlett
 4. Morgen stund har gull i munn!! :0)
  Hærlig med fyr i ovnen sånn på morran! Blir en sånn deilig varme! Den kurven var kjempeflott! skjønne godt du kjøpte den og særlig til den prisen!! :0)
  klem fra odin!

  SvarSlett
 5. Jepp, jepp pøne ønske seg korg.

  SvarSlett