mandag 27. september 2010

Eg ynskjer meg...

 Denne frå Riviera Maison. Og dei har nettbutikk....men eg får vel heller ta turen innom når eg skal til Bergen neste gang. Ein butikk eg bare kan gå og nyta i!
Kva seier du, kjære....hadde ikkje sagt nei, viss du hadde servert kaffi og kake på denne!

Eg har allerede byrja å planlegga julapresangar. Ja, du leste rett. Og eg trur ikkje eg er den einaste som er i gang. Eg har ikkje kjøpt nokon enda, men planlegginga er jo halve morro`a!

Men ein ting eg har brent meg på....og det er at når det nærmar seg julafta, så er det ikkje så "super koseli" å stå heime med å pakke inn gåver sjølv... Så butikken skal få lov til å ta seg av det. Og i år har det seg sånn at eg skal hente fram mine kreative sider(!)

Eg har tidlegare laga julegåver til veninner, men no har det vore litt stopp dei siste åra. Men kanskje i år igjen? Eg har strikka sokkar, tova tøfler, strikka kjøkkenhandkle, laga smykker, baka osv. Så i år...vent og sjå!

4 kommentarer:

 1. Du og jeg ønsker oss det samme!!!! :)

  SvarSlett
 2. Mhm! Lekker den der☺ Berre å sette den på julegåveønskelista☺

  Eg har handla ein del julegåver-for leeeeenge sia☺ Sånn ca i januar/februar..bruke handle på salg☺ Men no må eg til igjen før eg får panikk, hehe☺

  Kjempekos å få heimelaga julegåver☺ Eg er ikkje so flink til det dessverre...

  Nyt kvelden☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. ja jeg og ønsker meg en sånn en!! one day:) hehe jeg elsker den butikken! hehe kan ikke dra inn til bergen uten å gå innom:)hehe

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 4. Du får lage ønskelista klar, Sjer kjekke ting for kjekke jenter vettu ;)

  SvarSlett