mandag 9. august 2010

Velkommen inn!

Opp ei trapp og inn ei dør... No skal de få komme inn på rommet til mi vesle jente. Ho hadde sånn ca 3 kvadradmeter rom før, og er sånn ca kommen til "himmelen" no!!

Faren held på å male ny seng til henne (skyveseng som broren, eg og bessen har hatt!). Men det tek visst si tid. Så inntil vidare, søv ho i sprinkelsenga.

I sist utgave av Sabeltann bladet (som ho sikkert har alle utgavene av!) fekk vi Wall-stickers av Sabeltann og Langemann. Perfekt! Hylle frå Bohus, lampe frå Ikea og gjengen frå Hundremeterskogen.

Denna jento har det ho treng. Dukkevogn, dukker, dukkevogge, duplo i alle fasongar, bøker og det som ei jenta på 2,5 år ynskjer.

I kjøkken/kafe avdelinga, er det fint dekka på. Ho serverer ofte middag, og det må visst steike i ovnen mange ganger før det kan serverast...og kaffien, ja den er i springen på kjøkkenet. Må sei ho er oppfinnsom, i mangel av kaffikanno som blei knust. Kjøkkenet kjøpte vi på loppemarked for 50 kr, då junior var 3 år. Og begge to har leika mykje med det.


Så her er det bare å setje seg ned, og la husfrua servere!!

3 kommentarer:

 1. Her kan nok ei kver litå frøken kosa seg i timasvis!! Veldig koselig!!

  Like hu å væra på rommet sitt og??

  Eg svarte på spørsmålet på min blogg; Å nei, han blei ikkje in "the mood"!! Blir nok ikkje det heller... Eller om han får feber, kan han heilt sikkert reisa til Las Vegas. Men han liker ikkje gava eller oppmerksomhet! Så sånn er det med den saken. Akkurat DEN dagen trur eg at eg hadde takla begge deler.........!

  SvarSlett
 2. En hver lita husmor/dokkemor vil nok kose seg her. Veldig koselig rom vesla har, med det hun måtte trenge innen rekkevidde.

  SvarSlett
 3. For et hærlig barnerom! Skikkelig jentete!! Å så ryddig...
  Skjønner godt at det blir lekt mye der!!

  SvarSlett