torsdag 12. august 2010

Oliventreet mitt!Til bursdagen min fekk eg dette oliventreet!

Eg synst det er veldi fint, og dekorativt.


Men eg lurer på om det kjem oliven vi kan ete på desse trea?? Nokon som veit det?

Og til dei som kunne tenke seg eitt, så sel dei på Bo Grønt Fredheim Gartneri i Rosendal til kr 249,- (dei er litt midre enn detta!) 

5 kommentarer:

 1. Heldige du!!☺
  Oliventre er kjempedekorative!! Men eg tok livet av mitt i vinter og tørr ikkje kjøpe nytt-dei er jo ganske dyre :(

  Håpe du får til ditt☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Har høyrt fleire som seier det...Eg får gje det ein sjangse! Skulle gjerne hatt fleire, men venter til nye huset er ferdi!!

  SvarSlett
 3. Nydelige trær, heldig du som har fått et. Jeg har ikke noe erfaring med oliventrær selv, men har òg hørt at de ikke er helt enkle å få til, så jeg har rett og slett ikke turt å kjøpe meg.

  Blir spennende å følge med ditt nå da. Ønsker deg en flott fredag, klem.♥

  SvarSlett
 4. Jeg har spist høstferdige oliven rett fra treet - i Spania. Det er forferdelig grusomt. Når de er "modne" kan man i høyden skvise en dråpe olje ut av dem- god olje, dog. Men for å spise dem må de "foredles". Kjøp ferdige, gjerne med ansjos i- nomnomnom.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for informasjonen, Eirik! Eg er ikkje så glad i oliven, men det er mannen min. Kvar gong vi er i Bergen, må han innom Kjøttbasaren og kjøpe litt snacks!! Så han hadde eit håp om at treet mitt kunne bære fram oliven til han, og han tar sikker på seg jobben å foredle dei viss det blir aktuelt! Kjekt at du les bloggen min!!

  SvarSlett