torsdag 8. april 2010

No e ho igang...

Mens andre viser bilde av snøklokker og krokus, er denna jento i full gang med å plante i krukker og bed!

Eg har vore inne på "før-opning" i hagesenteret i dag. (da vil sei at eg køyrte inn jeepen til mannen, fylte den opp med planter, jord og bark, lot bessen ta seg ein traktortur med gullo, og vinka hada igjen!) For eg er nemlig så heldig å vere dotter til gartnar, og søster til hagesentereigar, og nyter sjølvsagt godene av det! jada, bror, eg ska betala for meg, slapp av....!


Stedmoren er på plass. I morgon når det er opning i Hagesenteret Bo Grønt Fredheim Gartneri i morgon er det tilbud på 10 pakning til kr 49;-   Løp og kjøp!
Nydelege blomar rett og slett. Og ja, dei kan du plante ute no. Dei tåler ei frostnatt, faktisk!

Eg plantar som regel alltid ute 1. mai. Men i år blei det litt tidlegare, for på laurdag kjem meklaren vår og skal ta bilde av hus og hage. da har aldri vore så ryddig her som no. Men eg veit ikkje heilt om eg ska ta bilde av kontor/gjesterom/lager rommet i kjellaren....? Da e så mykje greie der.

Til dykk som lurer, så skal vi selge huset vårt no. Vi har kjøpt tomt som vi skal bygge på, men har ikkje råd til å sitje med to hus når det nye er ferdi. Og sidan boligmarkedet varierer veldig, velger vi å selge no, og leige noko i mellomtida!

2 kommentarer:

 1. Kjekt då bygge nytt hus gratulerer på forhand:)
  Hope dokke får selt huset som dokke har no då fort å kjapt(ikkje artig å betale får 2 hus nei)
  Fine blomster, pyntar fint opp i hagen:)

  Lykke til med husbygginga!!:)

  SvarSlett
 2. spennende med nytt hus! regner med vi får se framgangen.. :0)

  Det ligger en Award på bloggen min til deg!
  klem odin

  SvarSlett