lørdag 21. november 2009

Så var vi igang...
I dag har vi starta julebaksten. Og på programmet sto Kakemenn! Det baker vi alltid tidlig, sånn at vi kan kose oss med dei heile førjulstida. (pepperkakene kjøper vi...) Så sidan far i huset skal reisa på kurs i måro, og mogeleg ut på jobb etter det, nytta vi på å gjere det ein regnfull lørdags ettermiddag!

Og for ein suksess!! Ungane var med heile tida, og han far gjorde ein kjempejobb. Mor sin jobb var å kjevle ut, medan dei trykte ut. Alt gjekk som smurt. Og da e kje kvardagskost her...Men no sit vi igjen med ein god følelse av ein super dag! Då e da godt å vere mor.

5 kommentarer:

 1. Hei :)
  So koseleg då :) Kjekt med slike familie aktivitetar!
  Eg er ikkje so god på julebakst, men vi skal bake pepperkaker når prinsessa kjem igjen frå pappan sin. Om min kjære blir med å hjelper til gjenstår å sjå :)

  Viss forma vert betre har eg lyst å bake julemenn og sjakkruter også. Men vi er egentle ganske lite flinke til å ete julekaker so då vert det dårleg med baking og. Kanskje vi lagar halv porsjon for moroa og julefølelsen sin del :)

  Klem M :)

  SvarSlett
 2. Deilig!!
  Flinke mor og husmor :-)
  Kakemenn e altfor godt!!
  (Å eg har ikkje godt av)
  Men kansje me baker likevel ;-)

  Fortsatt god helg!

  ATK

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig! Gler meg til Nicholas kan vere med på sånt, men eg får øve meg på å ha med ungar likevel ( Jan Ove he he) . Flinke og fine ungar dokke har!

  SvarSlett
 4. Utfordring til deg i bloggen min om du vil :)

  Klem M :)

  SvarSlett
 5. det såg jo veldig koselig ut :) håpar det er nåken igjen til jul og så vi får smaka :)

  SvarSlett