søndag 18. oktober 2009

Flyttesalg!

I går kveld såg eg i Grenda, at da skulle vera flyttesalg i eit hus som nett er selt i Rosendal. Eg tenkte at der kunne eg finna gøymde skattar (les: ei tallerkenhylle!!)

Så eg og mamma tima turen med ungane bra, og passerte huset sånn ca femten minuttar før "åpning". Eg og prinsen vart ståande og prate med nokon andre som var ute i samme ærend, før vi gjekk opp til huset. Utanfor stod det noko rot, men prinsen kunne nok ha tenkt seg at vi kjøpte den gamle ro-maskina som stod der...men eg sa at vi ikkje hadde bruk for den, og det var greit. Han måtte bare prøve den ein gong til...

Så fekk vi komme inn. Eg storma inn på kjøkenet og såg meg vilt rundt på veggane, for å sjå om der kunne vere ei slik hylle. Men den gang ei. Ingen tallerken hylle for salg. Men eg tusla no rundt og såg på da som var. Plutseli såg eg ei hylle med nokre glas i...Hm, dei kunne eg tenkt meg, sånne har eg nokre liknande frå før... Og jammen meg, der stod da GRATIS på hyllo. Eg måtte dobbelsjekka, men joda, da va gratis! Bare å forsyna seg!! Og eg tok alle 8 eg. Og gjekk ut frå flyttesalget med 8 glas, heilt gratis. Sånt kan vi lika!!!

3 kommentarer:

 1. Så kjekt då :-)
  Synd du ikkje fant tallerkenhylle...
  Var det mykje folk der??

  SvarSlett
 2. Lite folk egentli. Og da va faktisk loppis-prisar der. Men eg kom godt ut av det likavel, eg!!! Synd eg går glipp av loppemarked...for då ska vi te syden...

  SvarSlett
 3. heia, ska sei du gjorde det godt.. men litt synd at du ikkje fant hylla, men kjem nok fleire både loppemarket og flyttesalg :)

  SvarSlett