søndag 13. september 2009

Hvem er dere...

"Hvem er dere som er så små..." Kven hugsar ikkje Geir Børresen og smurfene, på slutten av 70 talet, byrjinga på 80 talet?? Dei skjønne små, som har komme igjen og igjen, med smufehits ol. Og kven har ikkje ungar idag som elskar smurfedropsa? Veit dei egentleg kven smurfene er? Vel, her kjeme eit bilde av ei smekker Smurfette!!

Anledningen for antrekket var 30 års dagen til ei veldig god veninne! Oppdraget var at alle som skulle på festen, skulle kle seg ut som noko eller nokon som byrja på same bokstaven som navnet deira! Så då sa da seg vel sjølv?? Mamma sydde hua, etter oppskrift på nettet. Kvit kjole som og vart funnen hos mamma, blå gensar, blå tights, kvite sko, blond parykk og blå ansiktsmaling, var da i boks! Og festen var ein suksess! Gratulere til Reidunn som er på veg inn i 30 åra!!

5 kommentarer:

 1. Du var bare så smekker Solveig. Lurer veldig på om du dansa med mannen min, puta hans var nemlig blå i dag. Merkelege greier.
  Klem frå Pøne

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar på blogg:). Koselig. Kjekke blogg. G

  SvarSlett
 3. Ha ha ha -så morsomt! Nydelig var du :) Ha en fin dag :) Anne Tone

  SvarSlett
 4. ha ha ha...sinnsjuk bra tema fest og en super smurf på bilde... he he, fabelaktig...
  Håpe dåke alle har det bra.
  Klem
  ps... veldig fint bilde som kom i posten her ein dag :)

  SvarSlett
 5. Solveig, du e den beste smurfen eg har møtt!! (den einaste og då men...!!) vi hadde da gøy på lørdag sant?? men eg e no litt glad for at da endo e nåken veker igjenn til eg faktisk e tretti... ha ei fin helg då ;)

  SvarSlett