lørdag 15. august 2009

Endeleg....

Bohus bilen kom som avtala. Og eg var så nøgd...heilt te e såg av skjenken var flatpakka!! Kva kjem mannen te å sei no?? Då veit han at kvelden går med, for da ska skje no, nett no, og ikkje i måro. Så eg sendte han ein sms med: "Gled deg te flatpakke i kveld!" Han svarte: "Ikea?" " Nei, kjære, Bohus!!"
Og sjølvsagt vart kvelden nytta til samanskruing...


For ei tid tilbake kjøpte eg Lady`s handymann på Byggern. Og den tar mannen ofte i bruk (sjølv om han har garasjen full i eigne verktøy!), men han er godt opplært, og spør alltid om lov fyrst! Og i denne saken, får han sjølvsagt lov.
Så kvelden gjekk med den, men så blei jo resultatet ganske bra, spør du meg!! Og når siste lerrets bilde frå bryllaupet kom dagen etter, vart det fullkomment! Så sånn ser da ut, når alt kom på plass!

Oppå skjenken står skåler vi fekk til bryllaupet, laga av Sara Reed. Ho har masse fint, som ein kan kjøpe på Galleri Guddal i Rosendal og Galleri Giga på Stord.


6 kommentarer:

 1. Jeg er imponert over hr Hansens reparere-og-skru-sammen-evner. Tommel opp til ham for det. Snodig det med at de "låner" vårt verktøy. Har en i heimen her som ble dønn imponert da han oppdaget at jeg hadde en fet drill :-)

  SvarSlett
 2. heia :)
  vart fint med skjenken!
  maling og kost er det bere å ta fram om du har ting du føler treng ei fornying :) eg har fått dilla, og maler eller sprayer rett som det er. nesten so eg får abstinensar når eg ikkje får malt... :)

  Klem M :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg!

  Da blei knakande fint:). Kjekt at skålene fall i smak....:)

  Håpar vi pratast snart:)

  Go'klem frå Hilde D

  SvarSlett
 4. Åh, eg blir så glad for å "sjå" kven som er innom bloggen min. Veldi kjekt med kommentarar. Forsett med da, alle saman! Og te Hilde, visste du at eg hadde ALT av Sara Reed på ønskelista?? Heilt supert, og no e da så fiiint i stovo mi!

  SvarSlett
 5. Synest du er flink og blogga Solveig,er innpå kvar dag og følger med om det har skjedd noko nytt.. Kosligt :)
  Ja eg og har ein heil del ting eg sku ha ordna og mala,men trur eg må få opp den garasjen før eg begynne å ønska meg meir..

  Kristin H. :)

  SvarSlett
 6. Takk for da, Kristin! Eg synst da e veldi kjekt å blogga, og blir veldi inspirert av andre. Mykje å mala, ja, synst no dåke har mala dåkas del i år...veldi fin farge på huset! Blir bra med garasje, håpe den e oppe før frost og snø!!

  SvarSlett