tirsdag 18. august 2009

Barnehagestart

Så var vi igang igjen...Det vil sei, prinsen har gått i barnehagen to veker, med gips og greie. Da har gått veldi bra egentli. No har han fått dreisen på krykkene og, og kjeme seg opp og fram her i verden alltså! Men i dag var dagen for at prinsesso skulle byrja og. Nye matboksar var sjølvsagt kjøpt inn for anledningen. Eg tenker at nytt år, nye matboksar, så klart! Så prinsesso har fått matboks frå http://www.blafre.com/ og prinsen ein Star Wars matboks eg kjøpte i Kristiansand. Prinsen blei sjølvsagt overbegeistra!!

Og etter x- antall timar med strykehjernet for å merke kleda deira....så var dei klare. Med nye regnkle begge to (prinsesso måtte få rosa, sånn at ingen skulle spørje kva "han " heitter...Har litt lite hår og då e da kje så lett å sjå...men hallo???), var dei klare! Men i dag skein solo i Omvikdalen, så... Deili! Oppstarten for prinsesso gjekk fint, ho sov der og faktisk. Men ho er framleis ein mammadalt, så vi får no sjå. Men på fredag e da jobb, så eg har ingen valg! Kanskje e da prinsen som kjem til å slite mest, for no har jo mammo vore heime i 1,5 år, og hatt goood til om morgonane og rundt levering, med ferdi middag heima itte henting, ingen stress...og no? ka skjer liksom? vel vi får ta da som da kjem.

Og til kvelds åt sesso yogurten sin aleine. Nydeleg lite vesen! (Gløymte smikka, men ka gjer vel det?)
2 kommentarer:

 1. alltid spennande med bhg start :) mi begynner på siste året i bhg imåra, rart å tenke på..og litt vemodig...

  hehe...ja e vel gjenne ikkje so gamle desse koffertane men va liksom den historia eg såg for meg :)

  Klem M :)

  SvarSlett
 2. Herregud kor herlig!!! Flink jente som et yoghurt aleine :)Og eg er heilt enig-ka gjer det vel om smikka mangla og d blir litt søl? Høyre liksom me det :)Og så må eg få rose mammaen også som e flink å merke klede! Som personal er det utruuuuli frustrerande å stå med tre like par rosa joggesko i handa og lure på ken som e ken sine...he he..så bra jobba, mamsen!
  Kjempefine matboksa dei hadde fått også. Sikker på ditta kjem til å gå kjempefint. Lykke til iallefall.
  Klem frå Rigmor med Nicholas på fanget...

  SvarSlett