søndag 31. mars 2013

1.påskedags frukost


1. påskedag allerede, 3 fridagar er forbi.
Ein dag på ski i fjellet -> fantastisk
Ein dag med kos i hagen, grilling på 
bålpanna og muffins 
i store mengder 
-> fantastisk
( eller kunne nok vore enda meir fantastisk viss ungane 
hadde leika fint, ingen krangla, ingen hylte,
alle dissa etter tur, delte likt osv.... 
men det skjer berre i draumar...)

Og til slutt ein dag med påskerebus 
etterfulgt av pølsegrilling i 
øvre Skeishagen -> fantastisk.




Meir påskestemning enn dette 
skal eg leite lenge etter.

Gul er ein fin farge, spør du meg.

Derfor skulle eg koke gule egg til påskefrukosten....


Kok med løkskal seier ekspertane.


Blei det for mykje løkskal?

Det i midten skulle bli gult....
Det er vel meir likt dei vanlege brune egga??

Kva har eg gjort feil?


Påskehøno var lika blid den, om egget var sånn eller sånn utanpå


for inni er dei alle like!

God påske vidare til alle saman.

Eg skal levere ungar til besteforeldre i dag, 
for eg skal på mitt aller fyrste bloggtreff i kveld.
Gler meg veldig!



4 kommentarer:

  1. Høyres ut som ein fin-fin påske detta!
    Kok egga med konditorfarge neste gong.. det funkar i alle fall som fjell med andre fargar enn gult.. (har ikkje prøvd det..)

    Kos dikka max i kveld!
    Synd eg ikkje kunne komma.. :)

    SvarSlett
  2. HEI PÅ DEG:)
    HERLIGE DAGA
    MASSE FINE BILDER
    KOS DEG PÅ BLOGGTREFF
    KLEM ELI:)

    SvarSlett
  3. Så flott dekket til påskefrokost!!
    Det er herlig det:))

    Så stas med bloggtreff!
    Gleder meg til og høre og se bilder:))

    Klem Line

    SvarSlett
  4. - her i huset kokte me og gule egg i går... !! fine serviettar ;)
    Håpar bloggtreffet var kjekt, gleda meg til å høyra ;)
    klem

    SvarSlett