lørdag 31. mars 2012

Litt fleir enn eg trudde


Eg har brukt eit gratis teljesystem som heitter Sunset eitelleranna på bloggen. Har no eigentleg vore litt "skuffa" over at eg ikkje har hatt fleire sidevisningar enn den har vist, sidan så mange gjer meg tibakemelding på at dei les bloggen min fast.

40 000 besøk er ikkje lite, for all del. Men då eg lasta ned siste versjon av Blogger, gjekk eg innpå statistikk..... den viste 70 000 besøk! 30 000 fleir det. 

Så eg avslutta den på 40 000, som då ikkje har funka slik den skal (ja, eg kan ha gjort noko med innstillingane der, eventuelt kva den skal telje etc....)

Eg velger difor å bruke blogger sin frå no av. 

Syttitusen faktisk. Eg er stolt, takka vere dåke lesarane mine!! 

Takk alle saman for at de les og forhåpentlegvis likar bloggen min!4 kommentarer:

 1. Eg like den kjempegodt:-)
  Ha ein finfin laurdagskveld!

  SvarSlett
 2. Wow.... for ein forskjell!
  Men kor ser du detta henne? Min teljar e jo forøvrig innstillt på antall besøkande og ikkje sidevisningar... så om du e innom 2 gongar i timen og blar att og fram i innlegga så telle han deg bare som èin og ikkje 10.. men om du e innom om morgonen og om kvelden så tel du som to...
  Ikkje veit eg kva som e best...eller om an egentlig funke som an ska :P haha!

  SvarSlett
 3. Korleis fekk du til å bruke den frå google på bloggen? Eg ser den i statistikk, men skulle gjerne bytt den ut med den eg har på bloggen....Trur eg har ein som teller antall besøk og ikkje sidevisningar..Ka gjer den til blogger? Veit du det?

  God søndag til deg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 4. Smart derre susnet. Har det selv! God og glad mandag fra vakre Rosendal!!signe

  SvarSlett