søndag 15. januar 2012

Ugler


Når eg får sånne flotte ugler til jul, ja då vert eg veldig glad. Eg blir så glad for at dei som kjøper noko til meg, har tenkt på meg når dei såg denne ugla. Tusen takk til Rodihob, som eg fekk denne flotte ugla av. Det står på hedersplass.


Denne skjønne sjarmøren her fekk eg av svigerinna mi. For eit prakteksemplar. Den står framme saman med den andre.


Kongla frå By Nord, fekk eg av bror min og sambuaren hans. Blei nesten stum når eg opna den. Den er bare råflott. Eg kjem ikkje til å pakke den ned saman med julepynten. Kan ikkje la slike skattar ligge nedpakka eit heilt år.

No er det klargjering til skirenn, pølser på termos og kakao. Vi er klare for gull!

5 kommentarer:

 1. Så kjekt. Har veldig sansen for ugler selv. Har en lik som deg i metall som står på pynt i en hylle jeg har med gamle bøker. Den puten du har med ugle er utrolig søt, kunne tenkt med en sånn i blåfarger men har ikke peiling på symaskiner:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Leste gjennom innlegget jeg skrev til deg og trodde et øyeblikk jeg hadde skrevet at jeg hadde DEG i metall på pynt i hyllen;-)

   Slett
 2. Hei!
  Kjempefine ugler... Merker jeg blir preget av blogglandia og får mer og mer sansen for de ;)

  Klem Anette

  SvarSlett
 3. Åå so fiin!
  Eg har ei fine ugla eg og.. men trur jammen meg ikkje den e blitt blogga endo.. E so redd vesla ska ta knekken på ho at den e gjømt på soverommet!! haha...

  Utrulig kjekt i går ja.. og litt gru-spennande! Men mest kjekt altså...
  Dåke får rota isamen et bloggtreff i Rosendal! ReSignert blir heilt sikkert med på lasset! :P
  Og passar det.. så kjem eg og...hihi..

  Ha ei fine veke !
  Klem

  SvarSlett
 4. tataaa... så flotte ugle, eg såg noen små ugler i forskjellige farger i eit blad.... vil ha!!! må finna ut ka dei heite.... dyyyrt å bu i omvikedalen... har for mykje fritid merke eg :/

  SvarSlett