tirsdag 10. januar 2012

Saaaalg


Jupp, eg brukte lunsjen på salg i dag.

Dette ullsettet frå Kari Traa til halv pris?? Ja, sånt kan ho mor lika!

det skjer noko med meg når eg høyrer ordet salg. Uro i kroppen, eit sug, "må ha det, bare må ha det"!! Og etterpå kjenner eg ein lukkefølelse så stor og god. 

Og det var eit salg med gode avslag på Sport 1 på Husnes i dag. Lite folk og god service, og då handlar ho mor meir, rett og slett.

Men som mannen seie; det er alltid eit salg. sånn er det i dag. Før i tida var det salg to gange i året, eit nyttårsalg, og eit haustsalg. No e da heila tio. Kjekt for meg da!

Eg trener om dagane....på boden...på den nye elipsemaskina mi :-)


3 kommentarer:

  1. She's workin' out and looking good in Kari Traa!

    SvarSlett
  2. Altså du? Vet du hva? Det at du har gått rundt i korridorene og sagt at du trener på elipsemaskinen din som står i boden (av alle plasser) gjorde sitt til at jeg tenkte at jeg ikke kunne være dårligere. Så nå har jeg kjøpt meg en slikleis trimsak jeg også. Den kommer i morgen. Og kan du stå i boden, så kan søren meg jeg stå i kjelleren. (Uten Kari Traa da, men dog...) :-D

    SvarSlett
  3. Fantastisk, Gunhild!! Og Kari Traa er ikkje med i boden, da e ULL!!! Må jo sei at eg har Greys på PC mens eg drive på der ute, og den står oppå tørkestativet...Men svetten renne, og da e da viktigaste!! Kult.

    SvarSlett