torsdag 29. desember 2011

Dianas draum


I dag vil eg gje dykk ei blogganbefaling. Det er til bloggen "My Dream", som min kjære nabo, Diana, har oppretta. Og når eg ser på alle innlegga ho har klart å lage på 2-3 dagar, så trur eg ho rett og slett er hekta!!

Diana og mannen, saman med 2 små skjønningar, kjøpte huset vi leigde i sommar. Så irritasjonen over å måtta flytta IGJEN, vart overskygga av at vi fekk kjekke naboar!

Dei har totalt-endra huset, omtrent før vi var ute ( eller da va vi ikkje, for halve garasjen var fult i rotet vårt) hadde dei mala stova, lagt nytt golv, skifta lister...ja, you name it.. Huset er kjempeflott, og Diana er kreativ til tusen. Ta ein kikk på bloggen hennas, så får du mykje inspirasjon:

3 kommentarer:

 1. Hei Solveig! :))
  Så artig at Diana blogger. Jeg må sjekke det ut.
  Koser du deg i romjula eller jobber du? Jeg har ferie og koser meg max hos Kosom på Inderøya. Her er det jul 12 dager til ende.

  SvarSlett
 2. så kjekt gjort av deg Solveig :) detta va koooselig :) Ja, e hekta, helde jo på med så mykje her oppe vettu.... og har mange prosjekta så allerede e ferdige.... blir nok roligare etter kvart :) ser fram t å bli litt flinkare ang utsjåanden på bloggen.... din ser mykje meir proff å fin ut :)takk for anbefalingen :)

  SvarSlett
 3. Hei! Dette var en fin blogg. Er ny i bloggverdenen jeg også, og har jo etter hvert funnet ut at det er mange flinke bloggere her i Kvinnherad:) Blir kjekt å følge med både deg og Diana fremover!

  Godt Nytt år:)

  SvarSlett