onsdag 31. mars 2010

Påske

Så var påsken kommen! Og eg er allerede kommen heim frå påskeferien min! Eg og gullguten har vore ein tur til tante Heidi i Stavanger i eit par dagar. Å vera i Stavanger er utrulig deilig, og eg har så mange gode minner derifrå, frå tida eg var student. Men det vart lite tid til å vere nostalgisk, for med ein 5 åring på tur, er tida ikkje inne for shopping eller lange kafe-besøk.

Men vi var på kino og såg "Dragetrenaren". Ein film i min sønns interessegruppe. Så det var heilt supert. At han velta popcorn boksen, sånn at halve boksen rant ut, var vel kanskje ein bekreftelse på at dette er min sønn...!?
Og da var like før heile turen vart ein nedtur, då han spydde to gonger på båten, og eg ein gong...mens da nesten var flat sjø...ja ja, men vi kom øve da og. Oh my god alltså, eg trudde eg sku veksa da av meg etterkvart??? Men han er lika galen på veien som på sjøen, stakkar!
Og at eg ikkje fekk gått på restaurant og ete middag, gjorde heller ingenting når kokke-Heidi smelte i gang ein pastarett, som var utsøkt! Og junior synst da va heilt ok med Grandis!
Men no er vi heime igjen. Lika heile, og ikkje bilsjuke på vei heim. Og heime har tullemor vore sjuk sidan i går, med feber og hoste. Så får vi sjå kva resten av påsken bringer, og at mannen sin fot blir bra snart, sånn at vi denne ferien kan komma oss i skogen og grilla pølser!!!

Eg laga litt gul påskebakgrunn på bloggen. Ikkje så veldi fint, men det er jo påske!

I morgon blir da nok litt baking i huset, så som skiltet seier, er de velkommen til oss!

3 kommentarer:

 1. God påske, kos dåke masse☺

  Klem M♥

  ps..har rett og slett ikkje hatt tid eller ork til å lage fyrstikkesker til deg..men eg skal få gjordt det etterkvart also-det lova eg! treng snart nye sjøl og....☺

  SvarSlett
 2. Så koslelig du har pynta! Håpe dere snart blir frisk og raske, ikke noe kjekt når ungene er syke!!
  riktig god påske!

  SvarSlett
 3. Så koselig du har laga det ute då :-)

  Eller e de din kjære mann?? He he... Lata som om de va litt koselig her ute og. Men de e absolutt ikkje det!!

  He våre sjukt møje baking, matlaging OG eting i dette huset si mamma kom innforbi dørene..

  Kjekt for oss det ;-)

  Fortsatt god påske!!

  SvarSlett