fredag 12. november 2010

Ønskeliste

Eg vil legge inn ting eg ynskjer meg til jul, her på bloggen. Så kan dei som vil kjøpe meg ei gåve, av dei som les bloggen, få litt tips her. Det må vel seiast at i år har eg ikkje behov for så mykje ting og tang til huset. Då vi skal bygge nytt, og eg har bestemt at eg skal ha mindre ting.....og eg har ikkje behov for fleire skåler no.

Men denne vert ført opp her. Den er frå Riviera Maison. Kostar kr 299. Det er den einaste "skåla" eg ynskjer meg.

 Abonnemen på Bolig Pluss.

Bo Bedre Eller eit gave abonnement på Bo Bedre?

- Ting eg kan ha på meg som øyredobber, smykker, dill og dall er ALLTID kjekt å få. Skjerf, toppar, gavekort på kle eller sko. Åh ja!!

- Weekendbag. Ein bag/veske med plass til det eg treng for 1-2 overnattingar eller som handbaggasje på fly!

-Pysjbukse

- Hanskar, vottar etc.

- Slalåmski

- Green Gate koppar og kar

- God sjokolade

- God vin

- Mannen seier at vi skal ønske oss ting vi kan ete eller drikke i år.

- Men eg synst vi treng nye sengkle og. Høie eller Turiform er favorittane.

Denne lista vert oppdatert etterkvart, og eg legg den ut på sida her sånn at du bare kan klikke på bildet under ØNSKELISTE.

Supert alltså. Har eg sagt at eg elskar pakkar? At jul og bursdag er som himmel for meg? Og når mannen seier at jula er for ungane....men eg då????

5 kommentarer:

 1. Du er meg ei fin ei du!! *fnis* Håpar du får masse på ønskelista di..Har ungane skrive og? Må ikkje gløyme dei.. hahahaha.

  God førjulstid

  Klem F

  SvarSlett
 2. Jupp, Frøydis, ungane si er på ca 30 ting. Fekk sånt "leikeblad" i går, og begge peika ut 14 ting bare i det bladet.....heldige junior som snart har bursdag og!!

  Og da besta av alt er jo at eg elskar å skjemme dei vekk med gåver og....eg får nesten vondt i mammahjarta når eg tenker på at junior ville ha Lego kalendar i år....men han får det alltså. Eg håpar bare han vil tilbake til pakke-kalendaren til neste år...

  SvarSlett
 3. Ja..... den første der du har på lista di, den ønsker jeg meg også! Veldig! ..... så nå må jo jeg også lage meg ønskeliste....å sende linken rundt :) hihi

  SvarSlett
 4. Så søt du e :-)

  Eg elske og pakka!! Å late som om eg syns at julå e for ungane :-/ He he!!

  Kjempelurt å legga ut ønskelista her :-) HB du får alt du ønske deg og litt til!!

  SvarSlett
 5. Den skålen kjøpte jeg til min søster i fjor, og jeg ønsker meg den i år :-) Er det den minste du ønsker deg? For den jeg har sett meg ut koster 699,- :-(

  Aina

  SvarSlett