tirsdag 23. november 2010

Amaryllis

 Amaryllisen er kommen i hus! Og sidan eg er så heldig å ha ein gartner-pappa, så kan eg få så mange eg vil!!! Og har difor to raude og ein kvit i hus.
Reknar med at desse blømer innan 1-2 veker, så eg skal snart setje nokon til på "driving" slik at eg har til jul og!

Eg er heilt slått ut med influensa. har hangla i 4 veker no, og hosta stygt. Nå skal eg halde med i ro til eg er frisk, sånn ca til fredag, for då skal eg på julebord med jobben!

Tullemor er og sjuk. Ho slo tanna si for nokre veker sidan. No har ho fått betennelse i den, og må trekke den. Har byrja på pencilinkur no! Mannen var til lege med ho i går, då ho lenge har klaga over vondt. Legen såg knapt på ho, sa at ho såg ikkje sjuk ut og sendte dei heim. Spørsmålet om å ta CRP, vart avfeid med at "det kunne jo vere kva som helst". Mannen var rimeleg irritert på den kvinnelege legen....og vi bestilte time hjå tannlege. Ho kunne i dag bekrefte at det var betennelse, og at legen så absolutt skulle ha oppdaga det i går...

Eg har sjølvsagt ringt inn til helsesenteret og gitt beskjed.

Så no ligg vi på kvar vår sofa og skal bli friske!

1 kommentar:

  1. E ei gleda å lesa nerøve her Solveig...
    Du e flinke :-)

    Kvinnelige legen jaaaa.... Lure på kem de kan væra.. Men iallefall godt at ho he fått pencillin. Håpa ho e heilt frisk igjen!!

    SvarSlett