onsdag 26. mai 2010

Snoping på Halsnøy


I går var eg ein tur til Halsnøy med jobben, og sneik meg då til ein liten tur innpå Sæbøvik Gåver og leiker, og Buketten. Du kan sei da sånn at eg finn ALLTID noko kjekt der!

 Denne gangen kjøpte eg ein bursdagspresang til ei veldig kjekk kusine som har bursdag neste helg...og ein bryllaupspresang til ein god kollega som skal sei ja til sin kjære den samme dagen neste helg!

Og til meg sjølv plukka eg med meg denne & -en på SGL butikken. Det vesle fatet i "sølv" og det store på bildet under, kjøpte eg på Buketten, til den nette sum av kr 150 totalt. Kva som står oppå kjem nok til å endre seg i takt med humøret!


I dag har eg hatt fri, med tullemor heime. Men eg har fått gjort litt i heimen likevel. Og då ho skulle kvile, putta eg ho i vogna og gjekk meg ein lang tur. Kan ikkje huska sist eg var på ein sånn trilletur! Men du kjæresten min som snart kjem heim; dekka treng luft!!!

4 kommentarer:

 1. Alltid masse fint på øya, kjempe kjekk butikk. Klem Gunilla.

  SvarSlett
 2. Fine ting du har kjøpt deg. Har hørt så masse positivt om butikkene på Halsnøy, men tar meg aldri tid til å stoppe på. Enten skal jeg rekke en ferje, eller så vil jeg bare komme meg hjem.

  Ønsker deg en fortsatt flott uke, klem.

  SvarSlett
 3. Sluta nu, vi ska jo flytte :)

  SvarSlett
 4. Fine ting du har kjøpt! Bokstaver er så koselige! Og det lille huset var fint oppå det sølv fatet!

  SvarSlett