fredag 12. februar 2010

Helg!!

Denne skjælauga elefanten fann eg inne på kottet bak jenterommet mitt heime... Den vann eg på eit tivoli i Tyskland for ca 25-26 år sidan. Den var eg veldi gla i og den vart nokså "utsleten" kan du sei. Som du kan sjå, manglar den pupillar i augo!
Eg hugsar mange episodar med denne bamsen, og eg smiler med tanken. Da e rart korleis sånne gode minner strøymer på bare av synet av slike gamle skattar!

Med dette vil eg ynskje dåke ein fin fredag. Eg skal ligge på sofaen med chips og sjokolade, og sjå på tv. Eg har sagt at mannen kan gå ut og "lufta" seg litt i kveld viss han vil!

4 kommentarer:

 1. Så koselig! Kjekt med sånne minner!! ha en god fredagskveld på sofaen!! :)

  SvarSlett
 2. Å så søt då! GOD HELG! Klem Gunilla

  SvarSlett
 3. God helg Solveig!!
  Kjempesøt "gammal" bamse!!
  Var mannen ute å lufta seg i går eller??
  Her er den store og den lille gått ut for å jobba med ved. Eg nyt fristunda -men ska snart te å jobba i huset... Kjekt liksom :-) (men de e jo det når en e aleina...)

  SvarSlett
 4. Ååå, den er elsket i hjel :-)
  Vi har en slik bamse her i huset også, og den heter Gerda (oppkalt etter min tante som Hanne fikk den av)
  Gerda er nå 20 år, og pelsen hennes, dvs det som er igjen av den, er heller tynnslitt.Kanskje Gerda har hatt flekktyfus eller har blitt tygd for mye på?
  Gerda har vært gjennom utallige operasjoner, og jeg har vært lege og sydd henne på kryss og tvers.
  Gerda er heller ikke så fin og fast i formen nå, så armer og bein henger og slenger og øynene er heller matte etter utallige runder i vaskemaskinen. Men like fullt, hver gang Hanne kommer hjem på besøk og jeg skal re opp sengen hennes, da ligger Gerda der på hodeputen. Hanne fnyser litt, men Gerda blir liggende ;-)

  SvarSlett